Schooluitjes

Home » Schooluitjes
Schooluitjes 2019-01-03T13:20:11+00:00

Schooluitjes (vanaf 20 personen)

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Activiteiten

Activiteit Prijs
1 uur kanovaren (alleen mogelijk vanaf locatie Leerdam)€ 7,50 p.p. (*)
2 uur kanovaren € 12,50 p.p. (*)
3 uur kanovaren€ 16,50 p.p.
Halve dag kanovaren€ 17,50 p.p.
Hele dag kanovaren€ 22,50 p.p.
Kanovaren op locatie€ op aanvraag
Combinatietocht (per kano heen per fiets terug)€ 25,00 p.p.

 

* Bij minder dan 20 personen prijs in overleg
* De verhuurder bepaalt het kano assortiment

Elke kano wordt geleverd met zwemvesten, bagagecontainers, professionele uitleg, routekaart en instapbegeleiding.

Programma’s

ProgrammaPrijs
BoogschietenOp aanvraag
Katapult schietenOp aanvraag
Luchtbuks schietenOp aanvraag
Blaaspijp schietenOp aanvraag
Luchtdruk pistool schietenOp aanvraag
Reuzen katapult bouwen en schietenOp aanvraag
Bamboe buildingOp aanvraag
Mega JengaOp aanvraag
Treasure HuntOp aanvraag
Puzzels en touw opdrachtenOp aanvraag
Highland gamesOp aanvraag
Meerkamp 1Op aanvraag
Meerkamp 2Op aanvraag

Wilt u een workshop? Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u nog andere vragen of wensen? Graag maken wij een voorstel op maat

Shooting Experience

Bij de Shooting Experience van de Betuwse Stromen kunt u kennis maken met onderstaande schiet activiteiten. Deze activiteiten zijn leuk, uitdagend, geschikt voor mannen en vrouwen, prima in te zetten als vergaderbreak maar ook uitermate geschikt als bedrijfs, team of afdelingsuitje. De activiteiten van de Betuwse Stromen zijn een schot in de roos voor iedereen!

Boogschieten
Eerst worden er een aantal oefenpijlen geschoten. Onder leiding van een professionele instructeur wordt er aan de techniek en schiethouding gewerkt. Na het schieten van de oefenpijlen wordt het serieus, want dan wordt er voor individuele punten geschoten. Hierna worden er teams gemaakt die onderling de strijd aan gaan om de meeste punten te schieten.

Luchtbuks schieten
Bij het luchtbuks schieten gaat het om uiterste concentratie en een vaste hand om het doel te kunnen raken. De deelnemers mogen eerst allemaal een paar keer oefenen en dan moet er voor het team zoveel mogelijk punten bij elkaar geschoten worden.

Blaaspijp schieten
Blaaspijp schieten is tegenwoordig erg populair. Het is voor jong en oud een spannende en uitdagende activiteit. Deze keer geen nostalgische blaaspijp van pvc met pijltjes van papier. U krijgt van ons een echte blaaspijp en u schiet met echte pijltjes. Het lijkt heel erg simpel, maar u zult merken dat er meer oefening en techniek bij komt kijken dan gedacht. Hoeveel punten kunt u bij elkaar blazen?

Luchtdruk pistool schieten
Altijd al met een pistool willen schieten? Met onze luchtdruk pistolen kunt u na een korte instructie, snel oefenen met mikken. Lukt het u om de doeltjes om te schieten?

Katapult schieten
Bij deze activiteit is het de bedoeling om met balletjes die afgeschoten worden met de katapult de doelen te raken. Moeilijk maar erg leuk om te doen. Wie weet er een voltreffer te maken?

Team en Fun programma

Teamwork: een modewoord of hogere wiskunde? We denken allemaal te weten hoe we in een team werken, maar in praktijk valt dit niet altijd mee. Maar het is ontzettend belangrijk om als team samen te werken en gezamenlijk tot een doel te komen. De Betuwse Stromen weet dat als geen ander. Door de juiste mensen op de goede plek te zetten en binnen het team duidelijk en helder te communiceren worden de gestelde doelen behaalt. We benaderen het teamwork met een knipoog. Want teamwork kan ook “fun” zijn! Door ogenschijnlijke “eenvoudige” opdrachten proberen we uw team zo goed mogelijk te laten samenwerken.

Bij de activiteiten en programma’s van de Betuwse Stromen staan vermaak, gezelligheid en samenwerking voorop. De activiteiten kunnen zo uit worden gekozen dat er behalve een ludieke invulling ook een competitie ontstaat op basis van snelheid en inzicht. Hierdoor ontstaat een aangename mix van plezier en samenwerking.

Dit programma kan door u zelf samengesteld worden. Gelang de grote van de groep en de beschikbare tijd die er is voor activiteiten kunt u het aangegeven aantal onderdelen uitkiezen. De nadruk ligt op het gezellig samenwerken tijdens de verschillende opdrachten. Er kan gekozen worden uit 20 onderdelen.

Om uw keuze wat makkelijker te maken staat achter alle activiteiten een letter. De betekenis hiervan vindt u hieronder.

Betekenis symbolen bij de activiteiten

A = actief
A/R = actief/recreatief
R = recreatief

Reuzen katapult bouwen en schieten (R/A)
Met een aantal palen en touw moet het team een constructie bouwen waar uiteindelijk een bal mee weg geschoten moet worden. Als de bal gevangen wordt door één van de teamleden dan scoort het team punten, hoe verder weg en gevangen, hoe meer punten.

Bamboe building (R)
Met verschillende lengtes bamboe en elastiek moeten de deelnemers een object gaan bouwen. Dit kan bijvoorbeeld een toren of piramide zijn. Het gemaakte object moet natuurlijk zonder hulpmiddelen overeind blijven staan. Door eerst samen een goed ontwerp te bedenken en dan aan de slag te gaan, zal dit het resultaat ten goede komen.

Mega Jenga (R)
Bij dit reuze spel moeten de teams zo slim mogelijk stenen uit de toren halen en weer bovenop de toren plaatsen. Aanraken is pakken. Laat een team de toren omvallen dan wint het andere team de punten. Goed communiceren en technisch inzicht zijn nodig om de juiste stenen te pakken.

Treasure hunt (R/A)
In een niet te betreden vak van 3 x 3 meter staat een schatkist. In deze kist zit informatie over collegae en/of over de afdeling / bedrijf. Om bij de kist te komen mogen de deelnemers alleen gebruik maken van één autoband, drie palen, diverse knopentouwtjes en heftouwen.

Puzzels en touw opdrachten (R)
Het team moet de zeskant puzzel, de vierkant puzzel, het drakenei en het glas vraagstuk oplossen. Welk team weet als eerste alle stukjes op de juiste plek te leggen? Het lijkt makkelijk, maar dat is het zeker niet.

Highland games (A)
De highlandgames zijn gebaseerd op de traditionele krachtmetingen van de Schotse Hooglanden. Onderdelen zijn: paalwerpen, kogelstoten, pole hold en de tug-Ó-war, oftewel het touwtrekken.

Meerkamp 1 (A)
De volgende drie ludieke onderdelen komen hier aan bod:

Puzzel estafette
De stukken van de puzzel worden stuk voor stuk naar de overkant gebracht. Wanneer alle stukken daar liggen mag het hele team gaan puzzelen. Welk team lost de puzzel het snelste op?

Bokkenrace
Vier deelnemers hebben een houten balk tussen hun benen en houden de balk aan de handvaten vast. Zij gaan een stukje van het parcours lopen. Als ze bij een fietsband aankomen die op de grond ligt moet het team zich door deze band manoeuvreren. Dit zal geen als te eenvoudige klus blijken. Is het team geslaagd in deze opdracht dan vervolgen ze hun weg en komen ze bij vier andere teamleden die hun positie innemen en op weg gaan naar de finish. Waarschijnlijk komt ook dit viertal de fietsband tegen.

Blindlopen
Bij het blindlopen is een deelnemer van het team geblinddoekt. Hij of zij krijgt twee balletjes in de hand die in een emmer aan de overkant van het parcours gegooid moeten worden. De rest van het team moet verbale aanwijzingen geven.

Meerkamp 2 (A)
De volgende drie ludieke onderdelen komen hier aan bod:

Vliegend tapijt
Een aantal deelnemers staan op de mat die wordt voortgetrokken door een teamlid. Ook hier is het zeer belangrijk om op het juiste moment te springen zodat de mat vooruit getrokken kan worden. Goede afspraken maken dus.

Skilat lopen
Op de skilatten nemen vier deelnemers plaats die vervolgens door goed samen te werken naar de overkant van het parcours moeten lopen. Daar wisselen zij met vier andere deelnemers. Welk team weet de lange latten het beste onder controle te houden en zet de snelste tijd neer?

Dakgoten spel
Bij het dakgoten spel moeten er eieren van de ene naar de ander kant van het parcours getransporteerd worden door gebruik te maken van de dakgoten. Deze moeten in elkaar overlopen zodat het ei kan blijven rollen en niet op de grond valt. Het team wat als eerste 6 eieren aan de overkant heeft is winnaar.

Begeleiding
Dit programma staat onder begeleiding van professionele instructeurs. Instructeurs die weten waar de veilige grenzen van de mogelijkheden van de deelnemers liggen en zorg dragen voor een veilig, maar vooral ook gezellig verloop van het programma.

Menukaart

MenukaartPrijs
Een vers bereid picknickpakket voor onderweg€ 15,00 p.p.
Ijsje€ 1,50 p.p.*
Drankjes€ 1,50 per consumptie
Blikje voor onderweg€ 2,50 per consumptie
Uitgebreide BBQ inclusief consumptiesVanaf € 37,50 p.p
Vraag uw vrijblijvende offerte aan