Welkom bij Kano.nl
Dé kano en fiets verhuur van Midden-Nederland.

Het startpunt van uw kanotocht over de Linge.

U huurt een kano voor een dag of dagdeel. Wij beschikken over een groot aantal kajak’s en Canadese kano’s in diverse modellen en uitvoeringen. U kunt zelf kiezen, stapt u alleen of met meerdere personen in de kano. (Kajak max. 2 personen, Canadese kano max. 4 personen)

Kanovaren is niet moeilijk, na een korte instructie en een beetje hulp bij het instappen kunt u zelfstandig, zonder begeleiding een fantastische kanotocht door de Betuwe maken. Omdat er vrijwel geen stroming is op de rivier de Linge kunt u zowel stroom op als stroom afwaarts varen. Kanovaren op de rivier de Linge is uitermate geschikt voor het hele gezin, er zijn geen gevaarlijke obstakels, stroomversnellingen en er is vrijwel geen gemotoriseerde scheepvaart.

U kunt een kanotocht starten vanuit 3 locaties; Enspijk, Leerdam en Geldermalsen. Wanneer u een kano huurt vanuit één van deze locaties, dan is het de bedoeling dat u deze daar aan het eind van de dag weer inlevert. Als u een ander eindpunt wenst dan zijn er 2 mogelijkheden tegen meerprijs.

1. U kiest voor onze ophaalservice, wij komen met een auto en kanotrailer naar u toe en brengen u over de weg terug naar de start locatie.

2. U kiest voor het “Combitocht arrangement” Hierbij vaart u met een kano naar keuze vanuit 1 van de start locaties naar een ander, vooraf afgesproken punt, wanneer u daar per kano arriveert zorgen wij ervoor dat er voor u een (kinder) fiets klaar staat zodat u via een mooie route over de dijken weer terug kunt fietsen naar de start locatie.

Wie zijn wij Kano.nl