10:30u Aankomst bij De Betuwse Stromen te Enspijk. Hier ontvangen wij u met koffie met Betuws gebak, terwijl het programma van de dag met u wordt doorgenomen.
11:00u Onder begeleiding van onze buitensport-instructeurs doet u mee aan diverse spannende, ludieke en leuke sport / spel onderdelen binnen of buiten. (evt in overleg te bespreken)
13:00u Buitenlucht maakt hongerig en tegen rond het middaguur staat er een uitgebreid Lunch-buffet klaar.
14:30u
  • Keuze AKanotocht over de Linge, halverwege consumptie.  OF
  • Keuze B: Fietstocht met onderweg consumptie.
17:00 Aankomst te Enspijk  en inleveren van de materialen. Na evt. douchen en omkleden, staat er op een sfeervolle lokctie tussen de fruitbomen, een zeer uitgebreide grillbuffet voor u klaar. Consumpties inclusief, zonder bediening. Wij zorgen voor goedgevulde koelboxen met frisdranken, vruchtensappen, koffie, thee, enz. U bent uw eigen “barkeeper” uiteraard vullen wij een en ander naar believen aan. Het Grill Buffet bestaat uit diverse salades als o.a Huzarensalade, Zalmsalade, Kartoffelsalade, Rauwkostsalade, Stokbrood met kruidenboter, diverse warme en koude barbecue sauzen. Schalen met o.a. Kip-Sateh, Shaslicks, Gemarineerde Halskarbonades, Runder-Hamburgers, Braadworsten.

Prijs p.p. €65,00 > 25 personen

nextprev

Geef een reactie